Over Graveka - Graveka Diessen

Graveka geeft vuur vorm

Bij Graveka inspireren we jou met het mooiste wat er is: vuur! Of je nou op zoek bent naar een robuuste kachel of die romantische inbouwhaard. Of je passie hebt voor ‘echt’ vuur of kiest voor het gemak en de charme van een gaskachel of elektrische haard. Of je nou bij ons binnenstapt met een uitgetekend interieurplan, je eerst komt oriënteren op een nieuwe kachel of haard of op zoek bent naar een nieuwe schouw of leuk woonaccessoire. Onze deur staat voor je open.

In onze showroom vind je een uitgebreid assortiment haarden en kachels. Voor indoor en outdoor toepassingen. En brandt de kachel waar jouw oog op valt vandaag toevallig niet? Dan stoken we ter plaatste het vuurtje voor je op.

We delen onze passie voor vuur graag met jou. Dat doen we met aandacht voor jouw wensen en een eerlijk advies. Met die stoere kachel of stijlvolle haard als uitgangspunt werken we samen stap voor stap toe naar jouw ideale interieurplaatje. Enthousiasme, een professioneel stookadvies, maatwerk en vakmanschap gegarandeerd. Tel daar onze jarenlange ervaring, eigen werkplaats en gepassioneerd team bij op en je weet wat je van ons kunt verwachten.

We adviseren, informeren en inspireren. Van haardontwerp tot stookadvies. Van vakwerk tot installatie bij jou thuis. In alles wat we doen streven we naar perfectie. Trots op ons familiebedrijf, ons ambacht, het vakmanschap en de liefde voor vuur waarmee we al zoveel mensen hebben mogen inspireren. Mogen we onze passie voor vuur binnenkort ook met jou delen? De kachel brandt en de koffie staat klaar; je bent van harte welkom!

Graveka geeft vuur vorm.

Al ruim veertig jaar.

Ons team

Lincy van de Wouw-Vennix

Lincy van de Wouw-Vennix
Eigenaresse

Erwin van de Wouw

Erwin van de Wouw
Mede-eigenaar en monteur buitendienst

Henk van Gestel

Henk van Gestel
Magazijnmedewerker

Wil van Limpt

Wil van Limpt
Smid werkplaats en monteur buitendienst

Jan Hendrikx

Jan Hendrikx
Commercieel medewerker

Michon de Brouwer

Michon de Brouwer
Commercieel medewerker

Marcel Witlox

Marcel Witlox
Monteur buitendienst

Yvonne van Aaken

Yvonne van Aaken
Administratief medewerkster

Ed Veraa

Ed Veraa
Hulpmonteur buitendienst

Showroom afspraak

We ontvangen je graag in onze showroom om je te inspireren met het mooiste wat er is: vuur! We zorgen voor voldoende tijd en houden van exclusieve aandacht. Via onderstaande button maak je gemakkelijk een afspraak. Graag tot ziens; de kachel brandt en de koffie staat klaar.

Neem contact op