Verbouwingsopruiming - Graveka Diessen
Verbouwingsopruiming Graveka Diessen

Verbouwingsopruiming

Wellicht heb je het al gezien, wij zijn (behoorlijk) aan het verbouwen en hebben grootse plannen: onze showroom wordt flink uitgebreid zodat je straks nog meer inspiratie en ‘woonbeleving’ op kunt komen doen!

En wie verbouwt…ruimt op. Doordat we plaats gaan maken voor nieuwe modellen hebben we momenteel dan ook veel showroom modellen in de aanbieding. Houtkachels, gaskachels, pelletkachels en elektrische haarden. En ook diverse inbouwhaarden en woonaccessoires. Met kortingen oplopend tot 70%! Ze staan verspreid in onze showroom, dus loop gerust even binnen voor de ‘Graveka verbouwingstoer’.

Op onze website vind je alvast een specifiek overzicht van alle outletmodellen met bijbehorende productinformatie en prijzen.

Opruiming Graveka Diessen Outlet Graveka Diessen Sale Graveka Diessen

Let op: onze showroom is gewoon geopend. Ivm het Corona virus hanteren we uiteraard de richtlijnen van het RIVM; we vragen jou die ook in acht te nemen. Wil je langskomen, neem dan eerst even telefonisch contact met ons op (013-5041784) dan plannen we samen een afspraak in. We zijn erg flexibel en hebben zelfs extra mogelijkheden om vanaf 8.30 uur of na 17.30 uur onze showroom te bezoeken, zodat je op dat moment onze enige bezoeker bent. Zo zorgen we, ook nu, op gepaste afstand, voor een portie inspiratie!