Update Covid – Wij houden ons contact graag warm - Graveka Diessen
Kalfire w53 50r

Update Covid – Wij houden ons contact graag warm

We zijn blij dat we je vanaf woensdag 3 maart, op afspraak, weer mogen ontvangen in onze showroom in Diessen!

Ondanks de beperkingen blijven we positief en kijken graag naar wat er wél kan de komende tijd:

  • Ons magazijn blijft gewoon geopend. Heb je spullen nodig om thuis te klussen dan kun je die, op afspraak, op komen halen in Diessen.
  • Voor het maken van een afspraak vul je het contactformulier in en wij nemen altijd nog even contact met je op ter bevestiging van de afspraak. Om iedere klant voldoende tijd en ruimte te geven, laten we maximaal 2 personen per uur toe in onze showroom.
  • Bij Graveka laten we je natuurlijk niet in de kou zitten: onze installateurs blijven aan het werk. Geplande afspraken voor het plaatsen van een nieuwe kachel of haard of voor onderhoud gaan dus door. We nemen voorafgaand aan de afspraak altijd even telefonisch contact op om er zeker van te zijn dat iedereen gezond is (we zijn natuurlijk zuinig op ieders gezondheid).
  • Advies aan huis! Heb je zin om je (juist nu) te oriënteren op een nieuwe kachel of haard? Maak een afspraak met een van onze medewerkers en we komen op afspraak bij jou thuis. Samen nemen we je ideeën en wensen door, we bekijken de woonsituatie ter plekke en laten je de mogelijkheden zien via o.a. brochures. Uiteraard met inachtneming van de voorgeschreven richtlijnen (op 1,5 meter, met mondkapje en iedereen klachtenvrij). Kortom, er is veel mogelijk. Vertel ons je wens en we denken graag met je mee.

Je maakt gemakkelijk een afspraak voor het afhaalmagazijn of voor een advies aan huis gesprek via:

[email protected] 013-5041784 contactformulier

Wij kijken er ontzettend naar uit je weer te ontmoeten, te adviseren en te inspireren. Er gaat immers niks boven het met eigen ogen aanschouwen van een mooi vlammenspel. En zelf de stralingswarmte van die moderne kachel of authentieke haard te ervaren.

En tot slot het allerbelangrijkste: help elkaar waar mogelijk, wees lief voor elkaar en blijf vooral gezond!

Graag tot ziens!!