Corona maatregelen - Graveka Diessen
Corona maatregelen

Corona maatregelen

Als vanzelfsprekend houden wij ons ook aan de voorgeschreven richtlijnen van het RIVM betreffende het corona virus. Dat betekent dat wij de volgende maatregelen nemen:

  • Onze monteurs zijn als ze aan het werk zijn niet verkouden of ziek. Ze blijven bij verkoudheid en ziekte thuis.
  • We zijn zuinig op hun gezondheid dus vragen we ook van onze klanten om in het geval van symptomen zoals voorgeschreven door het RIVM (verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts) geplande afspraken voor onderhoud of installatie af te bellen. Dit kan door te mailen ([email protected]) of te bellen via het algemene nummer (013-5041784) of op het mobiele nummer dat via de mail wordt gestuurd. Als uw gezondheid en de situatie het weer toe laat wordt de afspraak uiteraard opnieuw gepland.
  • Voor bezoek aan onze showroom geldt het verzoek om in geval van de symptomen zoals voorgeschreven door het RIVM (verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts), uw bezoek tot een later moment uit te stellen.
  • Heeft u geen van de genoemde verschijnselen en wilt u graag langskomen? Dat kan. Wij stellen het op prijs als u van tevoren even contact met ons opneemt als u langs wenst te komen. Dan plannen we samen een afspraak in; we zorgen dan voor voldoende bezetting om u van een goed advies te voorzien.

Ervan uitgaand dat we met deze maatregelen uw en onze gezondheid zo goed als mogelijk beschermen proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn; we rekenen op uw begrip en hulp.

Tot ziens.