35% actie - Graveka Diessen
Winactie Graveka Diessen

35% actie

19….een bijzonder getal bij deze familie.. Het getal 19 is een sterfdag van een dierbare vertelde mevrouw, en 1 van de kinderen heeft het zelfs als trouwdatum uitgekozen… 19, het getal wat getrokken is en gisterenavond voor deze familie een prijs gaf van totaal € 6.125,-, de 35% terugwinactie bij Graveka Diessen!

Wat was het een bijzondere avond. De bestaande klanten (die de afgelopen 2 maanden ons een opdracht hebben gegund) van Graveka Diessen, die kans maakte om 35% terug te winnen, waren uitgenodigd om er een gezellig feestje van te maken. Het 35 jarig jubileum werd gevierd en de klant mocht het cadeau ontvangen. Graveka gaf aan 1 klant de 35% van het aankoopbedrag terug! En wat voor een bedrag was dat!!

Nogmaals van Harte Gefeliciteerd familie Huybregts Wij, Lincy en Erwin en de rest van ons team, willen jullie heel graag allemaal bedanken voor deze geweldige avond en voor diegene die niets hebben gewonnen komt er, of is er misschien, al een prachtig vuurtje te branden! Wij hebben er zin in om in jullie huizen van vuur vorm te maken!