Welke haard past het beste bij mijn huiskamer? - Graveka Diessen

Welke haard past het beste bij mijn huiskamer?

Benieuwd welke open haard je moet kiezen voor jouw woonkamer? Je moet natuurlijk niets, maar we helpen je graag de perfecte haard voor jouw huiskamer te vinden door je te informeren en te adviseren over de mogelijkheden. Open haarden komen voor in verschillende vormen, maten en soorten. In dit blog zetten we de populairste opties voor je op een rijtje.

Sfeer in de kamer: welke open haard moet ik kiezen?

Bij het kiezen van de juiste open haard voor jouw woning zijn er een aantal vragen die jezelf kunt stellen. Hoe groot is de kamer die je wilt verwarmen, heb je behoefte aan extra warmte of dient de open haard voornamelijk als sfeermaker en wat is de stijl van je interieur? Het is belangrijk om een open haard met het juiste vermogen te kiezen. Het is natuurlijk zonde als je alleen kleine vlammen in je haard hebt, omdat het anders te warm in de kamer wordt. Anderzijds is het jammer als de haard niet voldoende warmte produceert, je wilt natuurlijk wel van het warme comfort van je open haard genieten. De specialisten van Graveka helpen je graag bij het kiezen van de juiste open haard voor jouw woning.

 

Moderne openhaard

Moderne open haard

De moderne open haard verovert de Nederlandse huiskamer in rap tempo. De strakke afwerking, het grote vuurzicht en het gebrek aan zichtbare deuren en techniek maakt deze moderne haard een perfecte aanvulling voor iedere moderne huiskamer.

 

Klassieke openhaard

Klassieke open haard

De open haard is iets van alle tijden. Er zijn dan ook veel klassieke interieurs waar een open haard zeker niet zou misstaan. Plaats de open haard in de schouw en geniet van het prachtige vlammenspel en de heerlijke warmte die van de haard afkomt.

 

Bio-ethanol haard

Bio-ethanol haard

Deze open haard heeft geen rookkanaal nodig om te werken en brandt op de volledig biologische brandstof bio-ethanol. En als dat nog niet genoeg is: de bio-ethanol haard ziet er ook nog eens ontzettend strak uit in een moderne woonkamer.

Showroom afspraak

Weet je al welke open haard jij kiest? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Naast onze standaardmodellen leveren we ook haarden op maat. Heb je graag wat meer informatie over de verschillende haarden van Graveka? Ook dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op