Wat is een barbecue terrashaard? - Graveka Diessen

Wat is een barbecue terrashaard?

Een terrashaard is een ware toevoeging aan je tuin. Op koele zomerdagen kun je met een terrashaard heerlijk van de lange avonden genieten. De haard brengt naast warmte ook sfeer met zich mee. Het knisperende vuur en het gekleurde vlammenspel maken een avond compleet. De terrashaard is niet alleen functioneel voor de warmte. Er zijn verschillende terrashaarden waarop gebarbecued kan worden. Zo kun je heerlijk buiten koken en dineren.

Barbecueën op een terrashaard

Outdoor cooking is erg populair. Het is een leuke manier om met je dierbaren buiten te dineren. Gezellig met iedereen in de tuin en ondertussen het eten bereiden. Doordat sommige terrashaarden geschikt zijn om op te barbecueën is het mogelijk hierop heerlijke maaltijden te bereiden. Begin de zomeravond met een gezellige barbecue. Wanneer de temperatuur afneemt kan de haard worden opgestookt voor extra warmte. Op deze manier heb je de hele avond plezier van de terrashaard.

Showroom afspraak

Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte barbecue terrashaarden die past in je tuin. We adviseren je graag over al onze producten. Bezoek daarom onze showroom en laat je verrassen door onze uitgebreide collectie aan kachels, haarden en nog veel meer! Voor vragen of stijladvies kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op