Vind jouw perfecte houtkachel in Eindhoven - Graveka Diessen

Houtkachel, gezelligheid, sfeer en warmte

Een houtkachel is de ideale manier om de kou uit huis te verdrijven en een gezellige avond te beleven. Bij Graveka in de buurt van Eindhoven vind je houtkachels maar ook voor pelletkachels of andere haarden kun je bij ons terecht. Alles is mogelijk!

Een houtkachel in huis: de voordelen

Ben je op zoek naar een houtkachel in Eindhoven? In de showroom van Graveka in Diessen vind je onze verschillende soorten kachels terug. Daarnaast kun je ook rekenen op advies en uitleg van onze experts.

  • Houthaarden zijn voordelig in het gebruik: voor relatief weinig brandstof verkrijg je veel en gezellige warmte.
  • Onderhoud: een houtkachel is makkelijk in gebruik. Zorg voor goed en zuiver hout om te stoken om zo rookhinder te voorkomen. Let er wel op dat je deze twee keer per jaar laat onderhouden om een optimale werking te behouden.
  • Bij Graveka vind je haarden in verschillende soorten maten, materialen en stijlen. Een ruime keuze aan houtkachels in de buurt van Eindhoven: kom ze allemaal bekijken!

Het juiste hout voor jouw kachel

Hardhoutsoorten zijn populair om je houtkachel mee te stoken. Hardhoutsoorten hebben namelijk een hoge energiedichtheid, waardoor ze langer branden. Let op: zorg dat je brandhout altijd goed is gedroogd. Droog hout brandt efficiënter, produceert minder rook en het vermindert de kans op schoorsteenbranden.

Professioneel advies over houtkachels in Eindhoven

Bij Graveka begrijpen we dat het kiezen van de juiste kachel een niet alledaagse beslissing is en dat je hierover goed geïnformeerd wil worden. Wij helpen jou met het maken van de juiste beslissing op basis van je eigen behoeftes en levensstijl: zo geniet je jarenlang van je (hout)kachel in Eindhoven! Het advies van Graveka is altijd waardevol en op maat gemaakt. Graveka is dé bestemming voor houtkachels in Eindhoven! Een houthaard niets voor jou? Je vindt ook pelletkachels of gashaarden in onze showroom. Voor vragen of stijladvies: neem contact op met ons of maak een afspraak via de website.

Neem contact op