TV wand met haard - Graveka Diessen

TV wand met haard

Een haard en een televisie bieden beide een andere vorm van ontspanning. Zo kunnen mensen uren genieten van het prachtige vlammenspel van de haard, terwijl anderen juist liever vanaf de bank of fauteuil kijken naar de televisie. Om optimaal te genieten van een fijne avond relaxen en ontspannen kun je ervoor kiezen om een TV wand met haard te plaatsen. Door deze twee elementen met elkaar te combineren creëer je de ultieme warme sfeer en een plekje waar je helemaal tot rust kan komen. Wij kunnen prachtige TV wanden met geïntegreerde haarden maken en vakkundig bij je monteren.

TV wand met haard laten maken

Afhankelijk van jouw wensen, smaak en interieurstijl kunnen we een schitterende TV wand met haard voor je maken. Je hebt ruime keuze uit designs, kleuren en materialen die voor de gewenste uitstraling zorgen. Van strakke en moderne look tot aan landelijke en warme sferen: wij hebben voor iedere stijl wel een passende TV wand met haard. Je kunt daarnaast zelf bepalen hoe en waar de haard en de televisie komen te hangen. Liever de haard boven of onder de televisie? Benieuwd hoe een haard met TV wand eruit ziet? Bekijk dan de foto’s hieronder of kom gewoon een keer sfeerproeven in onze showroom. Hier kun je met eigen ogen de mogelijkheden zien én ervaren.

Eyecatcher in iedere ruimte

Naast dat je met een TV wand met haard kunt genieten van meer sfeer en warmte, krijg je er ook direct een eyecatcher bij. Een haard in combinatie met een flatscreen televisie aan de wand levert een elegante en stijlvolle blikvanger op. De grote objecten zoals de TV en een grote haard geven je interieur een vleugje meer luxe. Door je televisie aan de wand te hangen, houd je ook meer ruimte over om bijvoorbeeld een kast te plaatsen of andere opbergruimte te creëren.