Tuinhaard voor buiten - Graveka Diessen

Tuinhaard, gezelligheid en warmte

Of je nu een gezellige avond wilt doorbrengen met vrienden, lekker buiten wilt eten of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, een tuinhaard kan de perfecte toevoeging zijn aan je buitenruimte. Met zijn warmte en sfeer brengt een tuinhaard gezelligheid in elke tuin.Tuinhaarden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, vormen en formaten.

Terrashaarden met hout – Knusse buitenhaard

Met een sfeervolle haard als tuinhaard creëer je op koele zomeravonden een warm en gezellig terras. Een terrashaard die je moet voorzien met hout maakt de omgeving meteen een stuk knusser. Ook het knetteren van het vuur geeft een eigen sfeer. Tuinhaarden gestookt met hout zijn meestal gemaakt van dikwandig staal of corten staal. Dit staal gaat dan weer roesten wat zijn karakteristieke look geeft. Je moet er natuurlijk altijd voor zorgen dat je tuinhaard aanblijft door hem telkens te voorzien van genoeg hout om warmte en gezelligheid te behouden. Dat vergt wat meer werk dan een gashaard.

Gashaard als tuinhaard

Een buitenhaard met gas die je buiten op het terras plaatst, is een super efficiënte en makkelijke keuze. Door een gasfles in de gaskachel te plaatsen, kun je het vuur makkelijk aansteken en de tuinhaard verplaatsen naar een passende plek in de tuin. Met een gashaard is het vuur makkelijk en snel aangemaakt. Binnen één minuut kun je genieten van een aangename warmte en sfeer. Ook het uitzetten ervan is zo gebeurd. Je moet er wel op letten dat de gashaard na het uitzetten nog even moet afkoelen, je mag hem dus niet meteen afdekken.

Gashaarden zijn vaak in een strak en modern design gestoken. Dat zorgt ervoor dat hij eigenlijk past in elke tuin!

Maak meer gebruik van je tuin.

Het hebben van een tuinhaard is een geweldige toevoeging aan je buitenruimte. Je gaat meer genieten van je terras en het buitenleven. Zelfs op koelere avonden of tijdens koudere seizoenen. Het biedt een gezellige plek om te ontspannen, te genieten van het vlammenspel en de heerlijke warmte die het uitstraalt. Alleen of met vrienden en familie.

Groot assortiment buitenkachels.

Wil jij ook een buitenhaard of een houtkachel voor buiten kopen? Bij Graveka helpen we jou graag om een ultieme gezellige sfeer te creëren in je tuin en op het terras. We nodigen je graag uit in onze showroom in Diessen om de mogelijkheden te bespreken. We hebben verschillende binnen- en buitenhaarden. Je kan kiezen uit terrashaarden voor hout of een buitenhaard met gas. Maak eenvoudig online een afspraak. Samen gaan we op zoek naar de tuinkachel die bij jou past.

Neem contact op