Tuin idee: gashaarden voor buiten - Graveka Diessen

Tuin idee: gashaarden voor buiten

De zomer is inmiddels écht van start gegaan. We hebben al een aantal flink warme dagen gehad. Toch kan het ’s avonds nog wel eens flink afkoelen in ons land. En dat is best lekker, want zo wordt u ’s nachts niet wakker gehouden door de hitte. Toch is het op sommige momenten juist fijn om wat extra warmte te hebben.

Bijvoorbeeld als u tijdens een mooie zomeravond ’s avonds nog even in de tuin wilt zitten en het is nét iets te fris. Een gashaard voor buiten biedt in dit geval precies genoeg warmte. In deze blog gaan we verder in op de mogelijkheden met een gashaard voor buiten.

Een gashaard voor buiten

Een gashaard voor buiten houdt u niet alleen warm tijdens frisse avonden in de tuin, het zorgt ook voor veel sfeer. Er is toch niets ontspannender dan ’s avonds met een spannend boek en een glas wijn voor de buitenhaard zitten? Het is de ideale manier om lekker tot rust te komen en de dag af te sluiten. Het fijne is dat u niet genoodzaakt bent om naar binnen te gaan als de temperatuur buiten daalt. Onze gashaarden voor buiten houden u lekker warm.

Gezelligheid in de tuin

Geniet u graag van een avondje borrelen met vrienden in de tuin? Met een gashaard voor buiten brengt u eenvoudig een gezellige, knusse ambiance in de tuin. Een hapje en een drankje erbij en het sfeertje is compleet. Het is de perfecte manier om uw gasten op hun gemak te laten voelen. Zo geniet u eindeloos van lange zomeravonden.

Ontbijt in de ochtend

Toch is een gashaard voor buiten niet alleen geschikt voor zwoele zomeravonden. Ook tijdens een frisse zondagochtend is het ideaal om de gashaard aan te zetten. Ziet u uzelf al zitten, lekker bij de gashaard met een ontbijtje op schoot? Een perfect begin van een ontspannen dag!

Showroom afspraak

Bent u van plan om een gashaard voor buiten te kopen? Kom dan eens langs bij Graveka. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag de uiteenlopende opties met u. Gashaarden zijn er namelijk in verschillende soorten, maten en stijlen. Of u nu een haard zoekt met een modern of een klassiek dessin, de mogelijkheden zijn eindeloos. Misschien heeft u al helemaal in gedachten hoe u het wilt hebben. Deel uw ideeën met ons, wij denken graag mee in het realiseren van uw dromen!

Neem contact op