Planika buitenhaard - Graveka Diessen

Planika buitenhaard

Is ie niet prachtig, deze Planika buitenhaard model Lighthouse? Met aan alle kanten zicht op het vuur, geen stijlen tussen de ruiten en rondom compleet glas is het een lust voor het oog! De haard brandt op propaangas, is uitgerust in zwart staal en gemakkelijk te verplaatsen vanwege de wieltjes. Kortom: een echte sfeermaker op zowel terras en in de tuin. Nu bij Graveka Diessen verkrijgbaar!

Al vanaf € 895,-

Deze mooie en sfeervolle Planika buitenhaard is nu verkrijgbaar voor maar € 895,= inclusief beschermhoes (zolang de voorraad strekt).
De normale prijs bedraagt € 1.050,=

Waan je jezelf al buiten op je loungeset onder een dekentje met een kopje chocomel? Met een druk op de knop zet je de haard aan. Kom langs, raak geïnspireerd en geniet binnenkort van een heerlijk vuurtje in je tuin op je terras!

Neem contact op

    Showroom afspraak

    Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte kachel die past in je interieur. We adviseren je graag over al onze producten. Bezoek daarom onze showroom en laat je verrassen door onze uitgebreide collectie aan kachels, haarden en nog veel meer! Voor vragen of stijladvies kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.