Pizza oven voor buiten? - Pizzaovens van Alfa Forni - Graveka Diessen

Pizza oven voor buiten? Ontdek de pizzaovens van Alfa Forni

Heb je altijd al pizza’s willen maken in je eigen buitenkeuken? Een pizza oven van Alfa Forni maakt jouw droom werkelijkheid. Of je nu op zoek bent naar een traditionele houtgestookte pizzaoven of een oven op gas, bij ons ben je aan het juiste adres. We zetten de verschillende pizzaovens voor je op een rij.

Pizza oven Alfa Nano

Alfa NANO

De NANO is de kleinste variant. Deze draagbare pizza oven neem je overal met je mee. In 15 minuten is de oven warm en binnen 90 seconden bak je de pizza mooi bruin. De ideale pizza oven voor iedere maat buitenkeuken.

Pizza oven Alfa Ciao buitenkeuken

Ciao

De iets grotere Ciao heeft plaats voor het maken van twee pizza’s. Dankzij de grote wielen is deze pizza oven met vuurvaste vloer is gemakkelijk te verplaatsen. Ook zonder buitenkeuken kun je van deze pizza oven genieten.

Pizza oven 5 minuti

5 Minuti

Wil je nog sneller genieten van je pizza? De 5 Minuti is in 5 minuten op temperatuur. Zodra deze pizza oven is geleverd, kun je bijna meteen gaan bakken. Plaats de schoorsteen, monteer de trolley en je bent klaar om te gaan.

Pizza oven 4 pizze Alfa Forni

4 Pizze

Zoals de naam doet vermoeden passen in deze pizza oven maar liefst 4 pizza’s. In 90 seconden bak je ze mooi goudbruin. Zo heb je binnen no-time pizza’s voor het hele gezin.

Pizza oven allegro buitenkeuken

Allegro

Wil je nog meer pizza’s tegelijkertijd bakken? Kies dan voor de grote Allegro. Deze houtgestookte pizzaoven heeft plaats voor 4 tot 5 pizza’s. Ideaal voor iedereen met een grote familie of vriendengroep.

Pizza oven Alfa Nano

Alfa NANO

Deze kleine variant heb je net ook al voorbij zien komen. Voor de NANO oven kun je namelijk kiezen welke brandstof je gaat gebruiken. Hout of gas. De variant op gas is iets sneller warm. Binnen 10 minuten is de pizza oven volledig opgewarmd.

Pizza oven brio buitenkeuken

Brio

Deze pizza oven is speciaal ontworpen om bovenop je buitenkeuken te plaatsen (slechts 76 cm diep). Toch kun je hier 2 pizza’s in kwijt. Deze oven warmt zo snel op, dat je binnen 30 minuten de eerste pizza kunt eten.

Pizza oven Stone oven

Stone oven

Het resultaat van meer dan 40 jaar ervaring in direct-heat koken. Dit gloednieuwe concept combineert design en innovatie om een roestvrijstalen voorboog te presenteren. Zo zijn twee pizza’s nog sneller klaar!

Dolce Vita Pizza gasoven

Dolce Vita

De grootste gas pizza oven is deze Dolce Vita. Door vier pizza’s tegelijkertijd te maken, heb je zo een maaltijd op tafel staan voor het hele gezin. Dankzij de roestvrijstalen koepel bereikt deze oven erg hoge temperaturen met een laag verbruik.

Hybride pizza oven

Hybride pizza oven

Wil je toch eens hout gebruiken om je gasoven te verwarmen? Met behulp van de hybride kit van Alfa Forni tover je de Brio, Stone oven en Dolce Vita in een handomdraai om tot houtgestookte pizzaoven. Twee-in-een dus!