Pelletkachel Oisterwijk - Graveka Diessen

Op zoek naar een pelletkachel in Oisterwijk?

Dan ben je bij Graveka aan het juiste adres! Een pelletkachel vinden in Oisterwijk doe je in de showroom van Graveka: haardenspecialist in Diessen. Een pellethaard is een geavanceerd verwarmingssysteem dat gebruik maakt van duurzame samengeperste houtpellets. Deze pellets zijn gemaakt van natuurlijke houtresten zoals zaagsel en houtsnippers. Dat maakt het een milieuvriendelijke keuze! Kom alle opties bekijken in onze showroom en krijg advies van onze experts.

Pelletkachels voor een hoog rendement

Het rendement van een kachel met kwalitatieve pellets kan 90 % overschrijden. Dit betekent dat er maar 10% warmte naar buiten wordt afgevoerd door de schoorsteen en 90% wordt in huis verspreid om te verwarmen. Kwaliteitspellets voldoen aan kwaliteits- en milieunormen waarvan de normen DIN+ en EN+ de belangrijkste zijn. Dat zorgt ervoor dat pelletkachels echt energie-efficiënt zijn!

Waarom je moet kiezen voor een pelletkachel:

  • Milieuvriendelijk: pelletkachels stoten veel minder CO2 uit dan traditionele houtkachels of open haarden. Bovendien dragen ze bij aan het verminderen van afval door gebruik te maken van resthout als brandstof. Een pelletkachel van Graveka het overwegen waard wanneer je op zoek bent naar een pellethaard in de buurt van Oisterwijk!
  • Lokale expertise: Graveka in Diessen staat garant voor goed advies en snelle services. Op ons kun je ook rekenen voor het installeren van je kachel. Onze ervaren installateurs zorgen voor een nauwkeurige installatie.

Graveka: Specialist in kachels en haarden

Wanneer je op zoek bent naar een pelletkachel in Oisterwijk, is het belangrijk om samen te werken met een lokale specialist zoals Graveka. Graveka is dé haardenspecialist in de regio Oisterwijk en heeft een ruim assortiment pelletkachels om uit te kiezen. Bekijk alle pellethaarden in het online assortiment. Ben je toch op zoek naar iets anders? We helpen je graag om de juiste keuze te maken. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek de showroom in Diessen.

Neem contact op