Pelletkachel Oirschot - Graveka Diessen

Op zoek naar een pelletkachel in Oirschot?

Ben je op zoek naar een pelletkachel in de omgeving Oirschot? Bij Graveka adviseren we je graag. In de wereld van duurzame en efficiënte verwarmingssystemen heeft de pelletkachel de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. We geven je graag meer informatie over de voordelen van pelletkachels met de nieuwste innovaties waardoor je optimaal geniet van het prachtige vuur.

Pelletkachels in Oirschot

Pelletkachels zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ze bieden ook een efficiënte en milieuvriendelijke manier om je huis te verwarmen. De compacte pellets, gemaakt van geperst houtafval, zorgen voor een duurzame warmtebron die minder CO2 uitstoot dan andere of traditionele verwarmingssystemen.

De voordelen van een pelletkachel Oirschot op een rijtje

  • Milieuvriendelijk: pelletkachels verbranden samengeperste houtpellets, gemaakt van zaagsel en houtafval. Dat maakt ze milieuvriendelijker dan traditionele houtkachels, omdat ze bijna CO2-neutraal zijn.
  • Geluidsarm: pelletkachels beschikken over een geluidsarme ventilator waardoor je geen last hebt van geluid tijdens een avondje op de bank.
  • Automatisering: de toevoer van brandstof gaat automatisch zolang er pellets in het reservoir zitten. Veel pelletkachels zijn ook programmeerbaar en kunnen worden bediend met een afstandsbediening. Lekker makkelijk!
  • Met een pelletkachel kun je direct tot wel 40% besparen op de stroom- en gasrekening.

Een pelletkachel in Gemert is dus precies wat jij nodig hebt!

Graveka in Diessen: jouw partner in (pellet)kachels

De pelletkachels van Graveka voldoen allemaal aan het EcoDesign keurmerk. Overweeg je een pelletkachel aan te schaffen? Dan ben je bij Graveka aan het juiste adres. Onze showroom is gelegen in Diessen. Daar kunnen we jou perfect adviseren over pelletkachels, maar ook over andere soorten haarden. We geven advies op maat: of het nu gaat om een stoere haard of een moderne gashaard. Bij ons staat de wens van onze klant centraal!

Als lokale haardenspecialist hebben we ervaring en expertise in het leveren en installeren van hoogwaardige pelletkachels. Het is van belang om je nieuwe pelletkachel professioneel te laten installeren. Graveka biedt deze service, zodat je zeker kunt zijn van een veilige en efficiënte installatie.

Neem contact op