Pelletkachel Gemert - Graveka Diessen

Op zoek naar een pelletkachel in Gemert?

Graveka in Diessen is de kachelspecialist bij jou in de buurt. Een pelletkachel in Gemert is een geavanceerd verwarmingssysteem dat gebruik maakt van duurzame samengeperste houtpellets. Deze pellets zijn gemaakt van natuurlijke houtresten zoals zaagsel en houtsnippers. Dat maakt hen een milieuvriendelijke keuze! Je kunt al onze kachels komen bekijken in de showroom. Laat je adviseren door onze experts over alle voordelen van een pelletkachel.

De gezellige warmte van een pelletkachel

Warm worden door het gemak van een pelletkachel. Een pelletkachel is een bijzonder eenvoudige manier om de ruimte op aangename temperatuur te krijgen. De kachel verwarmt snel het gehele huis met het gemak van een gaskachel. Dat betekent dat je lekker op de bank kunt genieten van de vlammen en een heerlijke warmte. En dat met één druk op de knop!

De voordelen van een pelletkachel kopen:

  • Je bespaart 40% tot 50% met een pelletkachel t.o.z. van stroom of gas.
    Slechts één druk op de knop voldoet om de kachel te ontbranden. Dat wil zeggen: geen gezeul met houtblokken of aanmaakblokjes. Dankzij het quick start system start een pelletkachel snel op (de gloeispiraal is binnen 10 seconden opgewarmd).
  • Milieuvriendelijk: pelletkachels verbranden samengeperste houtpellets, gemaakt van zaagsel en houtafval. Dat maakt ze milieuvriendelijker dan traditionele houtkachels, omdat ze bijna CO2-neutraal zijn.
  • Je kunt een pelletkachel aansluiten op de centrale verwarming bij je thuis.
  • Weinig reukhinder: omdat pelletkachels gehele verbranding hebben, is er weinig reukhinder in de ruimte.

Een pelletkachel in Gemert is dus precies wat jij nodig hebt!

Graveka is je pelletkachel specialist in Gemert

De pelletkachels van Graveka voldoen aan het EcoDesign keurmerk. Als je overweegt een pelletkachel te kopen in Gemert, dan is Graveka de perfecte partner voor jou. Als lokale haardenspecialist hebben we ervaring en expertise in het leveren en installeren van hoogwaardige pelletkachels.

Het is van belang om je nieuwe pelletkachel professioneel te laten installeren. Graveka biedt deze service, zodat je zeker kunt zijn van een veilige en efficiënte installatie. Een juiste installatie zorgt niet alleen voor optimale prestaties, maar minimaliseert ook het risico op problemen.

Bezoek onze showroom in Diessen of neem contact op

Neem contact op