Pelletkachel eindhoven - Graveka Diessen

Jouw ideale pelletkachel vind je in Eindhoven

Ben je op zoek naar een pelletkachel in Eindhoven? Bij Graveka vind je een ruim assortiment haarden waaronder ook pelletkachels. Een pelletkachel is een milieuvriendelijk verwarmingssysteem dat gebruik maakt van duurzame samengeperste houtpellets. Deze pellets zijn gemaakt van natuurlijke houtresten zoals zaagsel en houtsnippers. Kom al onze haarden bekijken in onze showroom en krijg advies van onze experts. Je kunt bij Graveka ook terecht voor houtkachels, gashaarden of buitenhaarden.

Een pellethaard is een kachel voor de toekomst

Naast de klassieke charme van houtkachels heeft Graveka ook een uitgebreide collectie pelletkachels. Deze branden op samengeperste houtpellets: een hernieuwbare bron van brandstof die efficiëntie en milieubewustzijn combineert. Met de geavanceerde technologie bieden ze een automatische, schone en consistente warmteafgifte. Dankzij Graveka’s assortiment van pelletkachels in Eindhoven kies je voor duurzaamheid! Maar wat zijn nu de voordelen van deze pellethaard?

Waarom je moet kiezen voor een pelletkachel:

Milieuvriendelijk: pelletkachels stoten veel minder schadelijke stoffen uit dan traditionele houtkachels of open haarden. Dat maakt hen een “schonere” optie voor het verwarmen van je woning. Bovendien dragen ze bij aan het verminderen van afval door gebruik te maken van resthout als brandstof. Woon je in de buurt van Eindhoven en op zoek naar een duurzame verwarmingsoptie? Dan is een bezoek aan de showroom van Graveka het zeker waard.

  • Veel keuze in plaatsing: een pelletkachel kan op verschillende manieren in je interieur passen. Je kan kiezen voor een vrijstaande kachel of een inbouwhaard.
  • Energie-efficiënt: pellethaarden hebben een hoog rendement en verbranden de pellets bijna volledig, waardoor er weinig tot geen rook en as wordt geproduceerd. Dat betekent dat je minder brandstof nodig hebt om je huis warm te houden. Dat resulteert in lagere stookkosten!
  • Gebruiksvriendelijk: pelletkachels zorgen meteen voor warmte in huis! Ze kunnen makkelijk worden geprogrammeerd om de gewenste temperatuur in huis te behouden. Sommigen beschikken zelfs over een afstandsbediening waarmee je de kachel aan- en uit kunt zetten en ook de temperatuur zelf kan bepalen: lekker makkelijk dus!

Graveka: specialist pelletkachels in Eindhoven

Bij haardenspecialist Graveka helpen we onze klant graag om de juiste keuze te maken wat betreft kachels. Wij zijn trots op ons assortiment van de beste pelletkachels die beschikbaar zijn, en we bieden deskundig advies om de juiste keuze te maken voor jouw woning in Eindhoven en omgeving. Onze ervaren installateurs zorgen daarnaast voor een nauwkeurige installatie. Graveka is dé bestemming voor (pellet)kachels in Eindhoven. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek alle voordelen van een pelletkachel. Of bezoek onze showroom in Diessen!

Neem contact op