Natuurgetrouw vlammenspel met een gashaard - Graveka Diessen

Natuurgetrouw vlammenspel met een gashaard

Wilt u genieten van warmte en sfeer zoals bij een echte haard maar hier geen omkijken naar hebben? Een gashaard biedt de oplossing. Door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren kan het vlammenspel van een houthaard zo natuurgetrouw worden nagebootst in de gashaard dat u het verschil vrijwel niet ziet.

Voordelen van een gashaard

Het voordeel van een gashaard is dat hij gemakkelijk te bedienen is. Het bedienen van deze haard kan door middel van een afstandsbediening, app of domotica. Met deze bediening kunt u de gashaard gemakkelijk aansteken, uit zetten en reguleren. U hoeft enkel op een knop te drukken en het genieten kan beginnen. Tegenwoordig zijn de meeste gashaarden zelfs gemakkelijk te bedienen met een mobiele telefoon of tablet.

Een ander voordeel van een gashaard is dat het stoken op gas schoon en veilig is. Er kunnen bij een gashaard namelijk geen vonken uit de haard spatten. Doordat u de gashaard zo gemakkelijk uit zet, kunt u hem gemakkelijk alleen de ochtend, middag of avond laten branden. Zelfs voor een uurtje extra sfeer in huis zet u de haard met een druk op de knop aan en uit.

Showroom afspraak

Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte kachel die past in je interieur. We adviseren je graag over al onze producten. Bezoek daarom onze showroom en laat je verrassen door onze uitgebreide collectie aan kachels, haarden en nog veel meer! Voor vragen of stijladvies kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op