Kalfire W53/50R - Graveka Diessen

Kalfire W53/50R

De Kalfire W53/50R is een uitzonderlijke houthaard. Het is het nieuwste model van Kalfire, en per direct te verkrijgen bij Graveka Diessen. Maar wat is er nu zo bijzonder aan deze innovatieve houthaard?Dat is de unieke combinatie van sfeer, efficiëntie en design!

Beleving
Door het gebruik van hoogstaande technieken en robuuste materialen kunt u met de W53/50R genieten van vuur in zijn puurste vorm. Het driezijdig gebogen keramisch glas uit een stuk geeft u van drie kanten perfect zicht op het vlammenspel. Deze Kalfire houthaard is de enige haard ter wereld met deze geavanceerde techniek!

Efficiëntie

De soepele liftdeur en slimme luchtregeling met geautomatiseerde luchttoevoer vergroten het gebruiksgemak. U kunt de grote van het vuur makkelijk zelf bepalen, waardoor u de warmte sfeer in huis naar uw hand zet. De duurzame en ingenieuze technieken van de Kalfire W53/50R maken het een van de milieuvriendelijkste haarden ter wereld.

Enkele speerpunten

  • De perfecte afdichting zorgt voor een schonere, optimale verbranding en maximaal rendement.
  • Alle Kalfire houthaarden zijn voorzien van een intelligent kleppensysteem en geautomatiseerde luchttoevoer.
  • Het houtverbruik wordt geminimaliseerd.
  • Vijf jaar garantie
  • Clean Window System, zodat uw ruit minder snel vuil wordt
  • Geen metalen hoeklijsten die voor vuilophoping kunnen zorgen

Design

De Kalfire W53/50R is de eerste houthaard waarvan de zijdes zo diep en kaderloos zijn. Doordat de haard een kastbreedte heeft is hij in elk type huis makkelijk in te bouwen. Net zoals bij hun voorgaande modellen biedt Kalfire diverse mogelijkheden om de haard te personaliseren. Samen met onze adviseurs kunt u kiezen uit verschillende kaders, achterwanden en manier van inbouwen. Zo heeft u altijd een haard die naadloos aansluit op uw wensen.

Showroom afspraak

Wij zijn enthousiast over de vooruitstrevende Kalfire W53/50R, u ook? Maak een afspraak in de showroom en laat je verrassen door onze uitgebreide collectie aan kachels, haarden en nog veel meer! Voor vragen of stijladvies kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op