Kalfire E-one - duurzame designhaard - Graveka Diessen

Kalfire E-one, de duurzame designhaard nu in onze showroom

Kalfire komt met een geheel nieuw, uniek product in de haardenbranche: een duurzame elektrische high-tech designhaard, de Kalfire E-one. ‘Door het exclusief ontwikkelde ultra-realistische vuur worden alle zintuigen geprikkeld. Zien, horen en voelen komen samen in een ongeëvenaarde vuurbeleving.’

Daarnaast biedt de Kalfire E-one eindeloze designmogelijkheden door onafhankelijk te zijn van rookkanalen, gasaansluitingen en andere belemmeringen. De haard kan daar worden geplaatst waar hij het best tot zijn recht komt. In elk gebouw, in elke kamer, op elke plek.

Duurzaam met een prachtig vlammenbeeld

Wij kunnen alvast garanderen dat de E-one een duurzame, elektrische sfeerhaard is met een prachtig vlammenbeeld waar je je ogen niet vanaf kunt houden. Het vuur is volledig aanpasbaar naar je wensen: van vlamhoogte, gloedbed, lichtkleur tot vuurgeluid en meer. Eindeloze mogelijkheden dus én nul emissie. Door het minimalistische design van de E-one is een naadloze overgang tussen ombouw en haard mogelijk. Er kan gewerkt worden met een breed pallet aan materialen om zo ieder gewenst design te creëren.

Showroom afspraak

Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte kachel die past in je interieur. We adviseren je graag over al onze producten. Bezoek daarom onze showroom en laat je verrassen door onze uitgebreide collectie aan kachels, haarden en nog veel meer! Voor vragen of stijladvies kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op