Houtkachel Den Bosch - Graveka Diessen

Houtkachels in Den Bosch: een ruim assortiment

Ben je op zoek naar een houtkachel in Den Bosch? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Graveka in Diessen hebben we een groot assortiment aan kachels dat perfect aansluit bij je behoefte. Graveka is al jaren ervaren haardenspecialist in houtkachels in Den Bosch. We weten alles over houtkachels, pelletkachels, CV-kachels en gashaarden. Kom ze allemaal bekijken in onze showroom en krijg advies van onze experts.

Verschillende houtkachels bij Graveka in Den Bosch

Dankzij de warmte en charme van een houtkachel blijven deze een tijdloze keuze voor iedereen. We hebben verschillende kachels ter beschikking in ons assortiment. Denk aan een draaibaar, modern of klassiek model: perfect passend in elke woonstijl. We hebben ook een hangend model open haard: deze geeft een unieke uitstraling aan de woonruimte die je wil verwarmen. Qua materialen hebben we gietijzer en staal. Ben je op zoek naar een warme toevoeging in huis? Kom alle kachels bekijken in In onze showroom in Diessen, een klein half uurtje van Den Bosch! We helpen je graag.

Tips voor jouw open haard binnen

  • Houtselectie: kies voor droog, onbehandeld hout om efficiënter te branden en om rookvorming zo veel mogelijk te voorkomen.
  • Onderhoud: houd je kachel schoon en laat hem twee keer per jaar inspecteren om een optimale werking te behouden. Maak ook de wanden van de kachel of de open haard regelmatig schoon en verwijder roetaanslag voordat de laag te dik wordt.
  • Ventilatie: zorg voor voldoende ventilatie in de ruimte voor een goede luchtcirculatie.

 

Safety first: plaats een vonkenvanger om te voorkomen dat vonken zich verspreiden, en zorg voor vuurvaste ondergrond.

Expertise en advies in houtkachels in Den Bosch

Bij Graveka begrijpen we dat het kiezen van de juiste haard of kachel een niet alledaagse beslissing is en dat je hierover goed geïnformeerd wil worden. Wij helpen jou met het maken van de juiste beslissing op basis van eigen behoeftes en levensstijl: zo kun je jarenlang genieten van je houtkachel, pelletkachel, CV-haard of gashaard. Het advies van Graveka is altijd waardevol en op maat gemaakt. Graveka is dé bestemming voor (hout)kachels in Den Bosch! Bezoek onze showroom.

Neem contact op