Haard op maat: wat zijn de mogelijkheden? - Graveka Diessen

Haard op maat: wat zijn de mogelijkheden?

Als er iets sfeer in uw woning brengt, dan is het wel een haard. Het is de perfecte combinatie van warmte en een knusheid. Op dit moment is het hartje zomer en denkt u misschien niet zoveel na over de warmtebronnen in uw huis. Het was de afgelopen tijd immers al warm genoeg. Toch is dit het perfecte moment om inspiratie op te doen voor een haard.

Met andere woorden: begint u hier nu mee, dan bent u in het najaar verzekerd van warmte en gezelligheid in huis! Bij Graveka kunt u uw haard volledig op maat en naar uw wens samenstellen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een haard op maat? In dit artikel leest u er meer over.

Een haard op maat

Haarden zijn er in allerlei soorten en maten. Een grote kans dat u door de bomen het bos niet meer ziet. De keuze is namelijk enorm. Daarom is het bij het samenstellen van een haard op maat belangrijk om er goed over na te denken wat voor haard u wilt. Heeft u geen idee? Geen punt. We denken graag met u mee en vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op onze website vindt u diverse voorbeelden van mogelijkheden met haarden. Kijk gerust eens rond. Om het een beetje overzichtelijk voor u te maken hebben we een aantal belangrijke aspecten voor u op een rijtje gezet.

Diverse dessins

Zoals u ziet op onze website zijn haarden er in uiteenlopende dessins. Of u nu een klassieke of een moderne woning hebt, een industrieel of een landelijk interieur: voor elk interieur is er een haard op maat. Zo zijn er varianten met een mooie strakke vormgeving, maar ook varianten met prachtige elementen uit de natuur. Ook de materialen zijn per haard weer verschillend. Kortom, er is van alles mogelijk. Heeft u zelf ideeën? Schroom dan vooral niet om ze met ons te delen. We denken graag met u mee over de mogelijkheden voor een maatwerk haard.

Showroom afspraak

Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte kachel die past in je interieur. We adviseren je graag over al onze producten. Bezoek daarom onze showroom en laat je verrassen door onze uitgebreide collectie aan kachels, haarden en nog veel meer! Voor vragen of stijladvies kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op