Haal de sfeer in huis met een bio-ethanol haard - Graveka Diessen

Haal de sfeer in huis met een bio-ethanol haard

Bij Graveka merken we dat bio-ethanol haarden steeds populairder worden. Dat vinden wij niet heel gek, want de bio-ethanol haard heeft een aantal grote voordelen die het aanschaffen zeer aantrekkelijk maken. Bio-ethanol haarden scoren hoog op sfeer, comfort en duurzaamheid. Wat ons betreft een goede reden om eens uitgebreider op deze haard in te gaan. Lees in dit blog alles over de bio-ethanol haarden en ontdek de mogelijkheden die deze haard te bieden heeft.

Voordelen van bio-ethanol haarden

Bio-ethanol haarden hebben dus een aantal voordelen ten opzichte van andere haarden en kachels. Zo heeft een bio-ethanol haard geen schoorsteen nodig, de haard haalt het zuurstof uit de kamer waar deze geplaatst is. Dit betekent wel dat de kamer geventileerd moet worden. Een bio-ethanol haard heeft een heel hoog vermogen, waardoor de haard veel warmte kan afgeven. Heerlijk tijdens de koude wintermaanden. De warmte is gelukkig wel te regelen middels een schuif. Hoe dichter de schuif, des te minder brandstof wordt er verbruikt.

Garantie voor veel warmte

Een bio-ethanol haard staat garant voor veel warmte. Je gebruikt de bio-ethanol haard niet als primaire verwarmingsbron, maar als aanvulling op je verwarmingssysteem. Wanneer je behoefte hebt aan extra warmte en sfeer zet je jouw bio-ethanol haard aan. Deze haard geeft direct warmte af, omdat de vlam snel heet wordt. De hitte wordt op aangename wijze verspreidt in de vorm van hete lucht. Dit geeft een gevoel van natuurlijke warmte en ultieme comfort.

Ontdek de mogelijkheden

Een bio-ethanol haard is dus om meerdere redenen zeer geschikt als extra warmtebron in de woonkamer. De mogelijkheden blijven echter niet beperkt tot gebruik in huis. Ook in de tuin, serre of op het terras zijn bio-ethanol haarden een prettige aanvulling. Tijdens de frisse zomeravonden of zelfs tijdens de koude wintermaanden kun je heerlijk buiten zitten. De haard heeft naast de brandstof enkel zuurstof nodig om te functioneren en dat is er buiten in overvloed.

Showroom afspraak

Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte kachel die past in je interieur. We adviseren je graag over al onze producten. Bezoek daarom onze showroom en laat je verrassen door onze uitgebreide collectie aan kachels, haarden en nog veel meer! Voor vragen of stijladvies kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op