Genieten van een gashaard, óók zonder aardgas - Graveka Diessen

Genieten van een gashaard, óók zonder aardgas

Het afgelopen jaar is het aardgas een veel besproken onderwerp. Recentelijk was er nog een bericht dat de hele wereld aan het gas gaat maar enkel Nederland gaat van het gas af! Wat wordt de nieuwe werkelijkheid? Een vraag waar velen onder ons mee bezig zijn. Vanaf 1 juli 2018 worden nieuwbouwwoningen niet meer aangesloten op aardgas. Hier wordt gebruik gemaakt van bijvoorbeeld een warmtepomp. Een gashaard is een prima aanvulling voor de behaaglijke en sfeervolle verwarming in uw woning. Lekker genieten met het gezin rondom een brandend haardvuur, onmisbaar voor de behaaglijke beleving in uw woning. Maakt u zich zorgen om uw bestaande gashaard of wenst u toch een gashaard in uw nieuwe woning? De gashaarden maken sterke ontwikkelingen door. Bijna elke gashaard kan omgebouwd worden naar het nieuwe gas. Denk hierbij aan propaangas of biopropaan. Zo bent u verzekerd van sfeervolle warmte in de toekomst.

Uw gashaard op propaan of biogas, wij kunnen u volledig ontzorgen

Het gemiddelde gebruik van uw haard komt ongeveer uit op 300 gram per uur. Voor 1 seizoen met 140 branduren heeft u 4 flessen van 10,5 kg nodig. Deze compacte flessen zijn onderling verbonden door een innovatief systeem dat er voor zorgt dat u de gasflessen niet eigenhandig hoeft te verwisselen. Op dit systeem kunnen 4 compacte gasflessen worden aangesloten. Wanneer er een gasfles leeg is wordt dit gemeld en kan er een afspraak gemaakt worden om de lege gasflessen aan te vullen. Graveka Diessen biedt een opslag voor de gasflessen. Het ontwerp maken wij graag in overleg met u!

Voor duurzame verwarming bent u bij Graveka Diessen aan het juiste adres!

Naast de gashaard zijn er diverse mogelijkheden om uw woning behaaglijk en op een duurzame wijze te verwarmen. Denk hierbij aan de generatie houtkachels, welke zijn voorzien van het Ecolabel dat garant staat voor een hoog rendement en een optimale verbranding. Graveka Diessen is ook de specialist op het gebied van: pelletkachels, speksteenkachels en elektrische kachels. Kortom, een bezoek aan de sfeervol ingerichte showroom is meer dan de moeite waard! Onze adviseurs denken graag met u mee voor een persoonlijk advies op maat! De koffie staat klaar!

Showroom afspraak

Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte kachel die past in je interieur. We adviseren je graag over al onze producten. Bezoek daarom onze showroom en laat je verrassen door onze uitgebreide collectie aan kachels, haarden en nog veel meer! Voor vragen of stijladvies kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op