Geniet van een prachtig vlammenspel - Graveka Diessen

Geniet van een prachtig vlammenspel

Wilt u genieten van prettige en sfeervolle warmte? Dit is tegenwoordig overal mogelijk! Ook wanneer u niet de mogelijkheid heeft een rookkanaal te plaatsen. De elektrische haard biedt de oplossing. Deze haard kan een prachtig vlammenspel nabootsen waardoor het lijkt alsof u van echt vuur geniet. Voordat u een elektrische haard gaat kopen is het belangrijk goed te weten wat de mogelijkheden zijn. Kies een elektrische haard die volledig bij uw eisen en wensen aansluit.

De elektrische haard

Wanneer het niet mogelijk is een rookkanaal te plaatsen, hoeft dit niet te betekenen dat u de charme van een haard moet missen. Voor een elektrische haard heeft u alleen een stopcontact nodig op de plek waar u de haard wilt plaatsen. Sommige elektrische haarden zijn aan te sluiten op een thermostaat. Het is hierdoor gemakkelijk de warmtecapaciteit te regelen. Dit is echter alleen mogelijk bij een haard waar de warmte met behulp van een ventilatiesysteem de ruimte in wordt geblazen. Vraag hierover altijd advies aan een professional.

Showroom afspraak

Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte kachel die past in je interieur. We adviseren je graag over al onze producten. Bezoek daarom onze showroom en laat je verrassen door onze uitgebreide collectie aan kachels, haarden en nog veel meer! Voor vragen of stijladvies kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op