Gashaard Eindhoven - Graveka Diessen

Koop jouw favoriete gashaard in Eindhoven

Gashaarden in Eindhoven kopen? Dan ben je bij Graveka aan het juiste adres. Een gashaard kopen is een populaire keuze om warmte en sfeer aan je huis toe te voegen. Ontdek waarom je zou moeten kiezen voor een gashaard in huis! Bezoek onze showroom in Diessen voor een impressie van onze stijlvolle gashaarden of andere kachels. Maak direct een afspraak.

Verschillende modellen gashaarden

  • Inbouw gashaard: deze haard wordt geplaatst in de muur voor een strakke en moderne afwerking.
  • Vrijstaande gaskachel: een vrijstaande gashaard zorgt voor sfeervolle toevoeging in de woning.
  • Hangende gashaard: het voornaamste voordeel van een hanghaard gas is het ruimtelijk effect dat gecreëerd wordt. Het toestel is namelijk niet voorzien van een onderstel.

De voordelen van een gashaard

  • Weinig onderhoud: een gashaard behoeft weinig onderhoud en hoeft niet vaak schoongemaakt te worden.
  • Gemakkelijk in gebruik: gashaarden zijn eenvoudig te bedienen. Je hebt geen gedoe met houtblokken, aanmaakhout en rookafvoer. Met een afstandsbediening of zelfs via een smartphone-app kun je de vlammen regelen.
  • Lokale expertise: Graveka in Diessen staat garant voor goed advies en snelle services. Op ons kun je ook rekenen voor het installeren van je kachel: onze ervaren installateurs zorgen voor een nauwkeurige installatie.
  • Meteen warmte in huis: één van de grootste voordelen van een gashaard is de directe warmte die ze bieden. Met een druk op de knop kun je genieten van een aangename warmte in je huis, perfect om koude dagen te trotseren!

Een gashaard in huis heeft natuurlijk ook nadelen. Zo leiden gashaarden tegenwoordig tot een toename van je gasrekening. Al is dit natuurlijk relatief. Een gashaard geeft naast warmte ook sfeer en bovendien hoeft de hoofdverwarming niet aan te staan.

Expertise en advies in gashaarden

Wanneer je op zoek bent naar een gashaard in Eindhoven, is het fijn om een specialist in de buurt te hebben! Graveka is dé haardenspecialist in de regio Oisterwijk en heeft een ruim assortiment gaskachel om uit te kiezen. Bekijk alle gashaarden in het online assortiment. Ben je toch op zoek naar iets anders? We helpen je graag om de juiste keuze te maken. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek de showroom in Diessen.

Neem contact op