De interieurtrend van 2021: de inbouwhaard - Graveka Diessen

De interieurtrend van 2021: de inbouwhaard

De inbouwhaard is al jaren aan een opmars bezig en wij verwachten dat deze lijn ook in 2021 gaat doortrekken. Als gevolg van de coronamaatregelen brengt men veel meer tijd thuis door en dus is het niet gek dat we ook eens aan het comfort in huis denken.

Met een inbouwhaard is het altijd lekker warm en gezellig wanneer jij dat wilt. Wil je even lekker bijkomen van een koude dag? Dan schakel je toch gewoon de inbouwhaard in… Binnen een mum van tijd zit jij knus voor de haard en vergeet je al jouw zorgen. In dit blog lees je meer over het effect dat een inbouwhaard op jouw interieur en gevoel kan hebben.

De favoriet in het moderne interieur

De inbouwhaard doet het vooral goed in moderne interieurs, waar het vinden van een combinatie van strakke lijnen en sfeervolle details een uitdaging is. De inbouwhaard kan strak afgewerkt worden en het zichtbare glas past ook goed in een modern interieur. Heb je liever meer dan één vuuraanzicht? Ook dat is mogelijk met een inbouwhaard.

Waarom de inbouwhaard de nieuwe interieurtrend wordt

Juist omdat we zoveel thuiszitten is comfort in de woonkamer belangrijker dan ooit. Of je nu alleen in de kamer zit, of met het hele gezin; vuur zorgt altijd voor een gezellige sfeer die je gevoel 180 graden kan laten draaien. Een van de redenen dat de inbouwhaard een van de interieurtrends van 2021 gaat worden, is dat het zo goed bij verschillende interieurstijlen past. Een inbouwhaard kan echt altijd. Bovendien neemt een inbouwhaard weinig ruimte in beslag. Het gevoel van ruimte is wel zo prettig als de muren bijna op je af lijken te komen. Een inbouwhaard ziet er overigens ook goed uit wanneer deze staat uitgeschakeld. Afhankelijk van de kleur van je wand en het gekozen glas, kan je ervoor zorgen dat de haard bijna in de wand lijkt te verdwijnen, om juist weer extra op te vallen wanneer je deze inschakelt.

Ontdek de mogelijkheden bij Graveka

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een inbouwhaard in jouw woonkamer te plaatsen? Of ben je al overtuigd van de voordelen van een inbouwhaard en wil je graag een expert spreken om meer te weten te komen over de kosten van een inbouwhaard, de verschillende soorten afwerkingen of de kwaliteit van een inbouwhaard? Neem dan gerust contact op met Graveka, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte inbouwhaard voor jouw woning.

Neem contact op