Interieuradvies - De juiste haard voor je interieur - Graveka Diessen

Interieuradvies

Heb je bouw- of verbouwplannen? Ben je op zoek naar een nieuwe haard of wil je die bestaande kachel in je interieur aanpassen? Ook voor interieuradvies ben je bij Graveka aan het juiste adres. Of je nou bruist van de ideeën of juist tips kunt gebruiken: in onze showroom vind je volop interieurinspiratie en warmte. Hoe gaan we te werk? Onder het genot van een kopje koffie bekijken we de (bouw)tekeningen en deel je jouw ideeën. De interieur professionals van Graveka luisteren en stellen praktische vragen over de indeling van de ruimte. Ze vormen een beeld van de woonstijl die bij je past en vangen de sfeer waar je naar op zoek bent. We nemen vervolgens uitgebreid de tijd om samen de ruime keuze aan haarden en kachels te bekijken. Ter plaatse stoken we het vuurtje voor je op. Je voelt immers pas echt wat een haard met je doet door het vlammenspel te aanschouwen en de stralingswarmte te ervaren.

3D tekening

Je oog valt op die sfeervolle haard of robuuste kachel. Gaat die prachtige haard je woonkamer of keuken optimaal verwarmen of brengt deze heerlijke kachel de ultieme sfeer die je onder de overkapping voor ogen hebt? Dat gaan we samen bekijken en demonstreren we aan de hand van een 3 dimensionale tekening. Hierin worden de maten van de betreffende (woon)ruimte overgenomen, de wanden en vloeren worden ingekleurd en de ruimte wordt aangekleed. Een losstaande pelletkachel, de inbouwhaard in een nis, een mooi meubel rond de haard of toch een haard die dienst doet als roomdivider? Aan de hand van de 3D tekening kun je de sfeer vanuit diverse hoeken digitaal proeven.

Moodboard en materiaaladvies

Wil je een uitgebreider interieuradvies? Dan gaan we aan de slag met een moodboard en passend materiaaladvies. Eigenaresse Lincy van de Wouw is gediplomeerd interieurstylist en binnenhuis architect en, uiteraard, gepassioneerd van vuur. Aan de hand van een persoonlijk moodboard geeft ze kleur aan je interieur en haar oog voor detail valt op de mooiste materialen. Met de kachel of haard als uitgangspunt werkt ze stap voor stap toe naar jouw perfecte interieurplaatje. Zo wordt die stijlvolle, robuuste, moderne of authentieke kachel of haard écht onderdeel van je interieur: een lust om naar te kijken en een genot om bij plaats te nemen. Ook voor grootse (ver)bouwplannen ben je bij Graveka aan het juiste adres. We werken samen met tientallen interieurontwerpers en hebben een groot netwerk aan interieurprofessionals.

Showroom afspraak

We ontvangen je graag in onze showroom om je te inspireren met het mooiste wat er is: vuur! We zorgen voor voldoende tijd en houden van exclusieve aandacht. Via onderstaande button maak je gemakkelijk een afspraak. Graag tot ziens; de kachel brandt en de koffie staat klaar.

Neem contact op