Gesloten driezijdige gashaard Hapert - Graveka Diessen

Gesloten driezijdige gashaard Hapert

De trotse eigenaren van deze nieuwe woning hadden nog een ding op hun verlanglijstje staan: een sfeervolle haard! Net verhuisd was dit het moment om met hun wens aan de slag te gaan. Tijdens hun bezoek aan onze showroom hebben we de ideeën vertaald naar de praktijk; we zijn gaan tekenen en virtueel gaan inrichten. Zo hebben we samen ‘het vuur vorm gegeven’.

Het resultaat? Een prachtige Barbas Bellfires gashaard met volledig zicht op het vuur. Er is gekozen voor een ruimtelijke opzet en het op maat gemaakte meubel geeft een extra nuance. Sfeer en beleving vormden opnieuw de rode draad van het ontwerp traject tot aan de realisatie. Daar staan wij immers voor. Wat is er fijner dan heerlijk genieten en lekker wegdromen bij een rustgevend vuurtje in jouw vertrouwde omgeving? Het zal je niet verrassen, de bewoners zijn blij met het resultaat en genieten volop. Dat vinden wij elke keer weer geweldig om te horen. We wensen ze veel warmte en gezellige momenten bij de haard!

Staat een haard of kachel ook op jouw verlanglijstje? Heb je zin om wat inspiratie op te doen? Neem even contact met ons op.