Schouwen - voor haarden en kachels - Graveka Diessen

Schouwen

Schouwen geven je kachel of haard verder vorm waardoor het totaalplaatje nog meer een eyecatcher wordt. Geen schouw is hetzelfde. Zo wordt een voorzetschouw vóór de haard geplaatst en een omlopende schouw komt juist om de haard heen. Je kunt kiezen uit diverse steensoorten zoals kalkzandsteen en marmer. En er zijn diverse mogelijkheden voor de afwerking van de schouw. Bijvoorbeeld met mooi stucwerk, betonstuc of zelfs met leer of behang.

De perfecte schouw

Wat is de perfecte schouw? Dat is uiteraard afhankelijk van het type kachel of haard en de stijl van je interieur. Kies je voor subtiele lijnen of ben je juist op zoek naar een uitbundig pronkstuk? Heb je al een haard of kachel? Neem dan een foto mee als je onze showroom bezoekt. Samen gaan we op zoek naar de perfecte schouw. Daarbij kijken we naar het totale interieurplaatje, hebben we oog voor kleurgebruik en gebruiken we de mooiste materialen.

Een schouw kopen

Ben je van plan een schouw te kopen? Oriënteer je dan eerst op de uitgebreide mogelijkheden die er zijn, van type schouw tot kleurgebruik en materiaalkeuze. Bij Graveka adviseren en inspireren we je graag zodat de schouw perfect bij je kachel of haard past. Wil je een uitgebreider interieuradvies (doorlink)? Laat het ons weten, dan gaan we samen aan de slag met een moodboard en passend materiaaladvies. In onze ambachtelijke smederij wordt jouw schouw op maat gemaakt voordat deze vakkundig bij jou op locatie geplaatst wordt.

 

Showroom afspraak

We ontvangen je graag in onze showroom om je te inspireren met het mooiste wat er is: vuur! We zorgen voor voldoende tijd en houden van exclusieve aandacht. Via onderstaande button maak je gemakkelijk een afspraak. Graag tot ziens; de kachel brandt en de koffie staat klaar.

Neem contact op