Flexibel rookkanaal - Graveka Diessen

Flexibel rookkanaal

Hout-, gas- en pelletgestookte haarden en kachels hebben een rookgasafvoerkanaal nodig. Een flexibel rookkanaal wordt gebruikt voor renovatie of optimalisatie van bestaande schoorstenen. Het kan ook gebruikt worden als oplossing voor diverse schoorsteenproblemen zoals condensvorming in het schoorsteen kanaal of een gescheurd of beschadigd rookkanaal.

Welke maat rookkanaal heb ik nodig?

Welke maat vereist is voor het flexibele rookkanaal is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type kachel of haard. Er is geen eenduidig advies te geven: de aanleg en installatie van een kachel of haard en het plaatsen van een flexibel rookkanaal zijn maatwerk. Op basis van de informatie die wij ontvangen of inspectie op locatie kunnen wij een advies geven over de juiste maatvoering van het flexibele rookkanaal.

Showroom afspraak

Ben je je aan het oriënteren voor een nieuwe kachel of haard? Bij Graveka inventariseren je wensen en ideeën en gaan samen aan de slag. We luisteren, informeren en inspireren. In onze showroom komt de warmte je letterlijk tegemoet en geniet je van een uitgebreid aanbod haarden en kachels. Je bent van harte welkom voor inspiratie en een adviesgesprek. We nodigen je uit voor een afspraak en inspireren je met het mooiste wat er is; bij Graveka geven we samen vuur vorm!

Neem contact op