Dubbelwandig rookkanaal - Graveka Diessen

Dubbelwandig rookkanaal

Hout-, gas- en pelletgestookte haarden en kachels hebben een rookgasafvoerkanaal nodig. De leverancier van de haard of kachel bepaalt welke eisen aan het rookkanaal worden gesteld, waaronder de diameter, lengte en het aantal bochten van het rookkanaal. Dubbelwandige rookkanalen worden toegepast in nieuwe situaties bij gasgestookte en houtgestookte haarden en kachels en bij pelletkachels.

Welke maat rookkanaal heb ik nodig?

Welke maat vereist is voor het dubbelwandige rookkanaal is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type kachel of haard. Er is geen eenduidig advies te geven: de aanleg en installatie van een kachel of haard en het plaatsen van een dubbelwandig rookkanaal zijn maatwerk. Op basis van de informatie die wij ontvangen of inspectie op locatie kunnen wij een advies geven over de juiste maatvoering van het dubbelwandig rookkanaal.

Showroom afspraak

Wil je een prachtige houtgestooke haard of kachel kopen? Of ben je je nog aan het oriënteren en heb je nog niet besloten of je voor een inbouw of losstaande variant gaat? Wat voor soort kachel je ook kiest, je bent altijd verzekerd van warmte en een authentieke sfeer. Gebruik de voorbeelden op onze website ter inspiratie, of neem contact op voor advies. Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden te bespreken en een geschikt oplossing te vinden. Zo zorgen wij voor warmte en gezelligheid in je woonkamer.

Neem contact op