Tuinkachels - Graveka Diessen

Tuinkachels

Geniet jij ook zo graag van het zonnetje in de tuin, op je terras of aanbouw? ‘s Ochtends vroeg en aan het einde van de dag kan het gedurende het voorjaar en najaar buiten behoorlijk afkoelen maar toch wil je er zo graag blijven zitten. Wij hebben de oplossing voor je! Een robuuste tuinkachel of intieme terrashaard. Een tuinhaard of terraskachel is dé ultieme sfeermaker voor je terras, buitenruimte of tuinhuis. Het maakt het de ideale plek om tot in de late (of vroege) uurtjes samen te zijn en van elkaar en het heerlijke vuur te genieten.

Collectie tuinkachels

Ben je je aan het oriënteren op een tuinkachel of terrashaard? Onze zorgvuldig samengestelde collectie tuinkachels en terrashaarden inspireren je ongetwijfeld bij het maken van je keuze. Met een tuinkachel haal je binnen als het ware naar buiten. Tuinkachels en terrashaarden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen en ook voor wat betreft het materiaal gebruik valt er veel te kiezen. Hou je van minimalistisch of ga je voor een meer uitgesproken tuinkachel of tuinhaard? En past een moderne of klassiekere stijl beter bij de buitenruimte of je terras?

Een tuinkachel kopen

Ben je van plan een tuinkachel of terrashaard te kopen? We nodigen je uit in onze showroom om onze collectie tuinkachels en terrashaarden te bekijken en vanzelfsprekend adviseren we je daarbij graag. Gaat het om een losse tuinkachel of om een buitenruimte waar de tuinkachel of terrashaard geplaatst gaat worden? Goed om je te laten weten dat we ook een interieurontwerp kunnen verzorgen voor een ruimte aan huis of bijvoorbeeld je tuinhuis. De mogelijkheden zijn divers. Loop eens binnen om vrijblijvend te kijken of maak graag een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies.

Showroom afspraak

We ontvangen je graag in onze showroom om je te inspireren met het mooiste wat er is: vuur! We zorgen voor voldoende tijd en houden van exclusieve aandacht. Via onderstaande button maak je gemakkelijk een afspraak. Graag tot ziens; de kachel brandt en de koffie staat klaar.

Neem contact op