Terrashaarden - Warmte en sfeer - Graveka Diessen

Terrashaarden

Met terrashaarden brengen wij warmte buiten. Outdoor genieten fris? Integendeel. Zwoele avonden maak je voortaan zélf, met een stijlvolle tuinhaard. Tuin en haard dus. Zo brengen we sfeer buitenshuis.

Ook hebben we terrashaarden mét barbecue ineen. Wij delen graag al onze zwoele ideeën. Bovendien denken we mee. Zodat een terrashaard vloeiend opgaat voor een optimale tuinbeleving. Zie jij jezelf al zitten op eigen terras? Genietend van een cocktail of een warme chocomel? Want ook in de winter bieden terrashaarden een warme deken. Met een haard op het terras is het buiten écht genieten, bijna ongeacht temperatuur.

Terrashaarden op hout en gas

Hout of op gas? Beide brandstofrijke werelden zijn mogelijk. Er is een ongekende keuze uit verschillende materialen en designs wanneer het gaat om terrashaarden. Liever modern en strak? Of robuust en stoer? Een rvs-terrashaard? Of misschien wel een Mexicaanse twist? Wij laten je graag alle mogelijkheden zien. Zodat jij extra kunt genieten buitenshuis. Bij ons op de koffie en straks in jouw eigen tuin.

Vuurtafel

Wat is gezelliger dan ’s avonds lang buiten zitten in de zomer? Al eens aan een tafelvuur gedacht? De branders zijn direct klaar voor gebruik en benaderen het vlammenspel van een houtgestookt vuur. Deze vuurtafels maken we voor jou op maat.

Terrashaard kopen

Ben je van plan om een terrashaard te kopen? Kom dan langs. Wij helpen je graag. Dat begint altijd met een heerlijk kopje koffie. Want tijdens een goed gesprek ontstaan de mooiste ideeën. Misschien heb je al een mooi plan? Neem jouw favoriete plaatje mee, zoals uit een woon- of tuinmagazine. Wij maken tijd voor je en realiseren jouw warme dromen.

Barbecue terrashaard

Zoals de naam al verklapt is een barbecue terrashaard een haard die zowel voor een knisperend vlammenspel zorgt, maar waar je ook heerlijk op kunt koken. Zo begin je een zwoele zomeravond met een gezellige barbecue en wanneer de temperatuur daalt stook je de terrashaard op en creëer je extra warmte buiten. Dankzij een barbecue terrashaard kun je van de lange avonden genieten. Het biedt een combinatie van sfeer en warmte. De meeste terrashaarden zijn verrijdbaar, zodat je op iedere plek in de tuin van de haard kunt genieten. Daarnaast heb je ruime keuze uit verschillende modellen, stijlen en soorten stookgedrag. We informeren je graag over deze bijzondere haarden.

Showroom afspraak

We ontvangen je graag in onze showroom om je te inspireren met het mooiste wat er is: vuur! We zorgen voor voldoende tijd en houden van exclusieve aandacht. Via onderstaande button maak je gemakkelijk een afspraak. Graag tot ziens; de kachel brandt en de koffie staat klaar.

Neem contact op