Buitenkeuken - Graveka Diessen

Buitenkeuken

Buiten koken en daarna urenlang tafelen in de tuin of op je terras. Met een buitenkeuken combineer je het praktische met het aangename. De ideale combi als je van lekker eten, het buiten leven én gezelligheid houdt. Wij zijn dealer van Alfa Forni, dé leverancier van outdoor pizza-ovens. Ben jij fan van buiten koken en liefhebber van (Italiaans) eten en loopt het water je nu al in de mond? Je bent van harte welkom in onze showroom waar we je uitgebreid informeren over de Alfa Forni gasgestookte en houtgestookte ovens.

Buitenkeuken – haal binnen naar buiten

Hou je van koken, van lekker eten en ben je graag buiten? Met een buitenkeuken haal je binnen naar buiten. Een pizza oven op hout, een pizzaoven op gas of een steenoven. De mogelijkheden om buiten te koken zijn zeer divers. Welke ingrediënten mogen voor jou niet ontbreken? Vertel ons je wensen, dan ontwerpen we samen de ideale buitenkeuken.

Buitenkeuken

Als je eenmaal de pizzaoven van Alfa Forni gewend bent… Een snelle ontsteking, koken met hoge precisie en in slechts 5 minuten bereikt deze oven een temperatuur van 500 graden. Oké, wij zijn als Alfa Forni dealer natuurlijk fan van deze geweldige buitenkeuken. Graag delen we onze passie voor de buitenkeuken en deze pizzaovens in het bijzonder met jou. Bezoek vrijblijvend onze showroom dan demonstreren we met plezier de houtgestookte of gasgestookte pizzaoven. Bereid jij binnenkort de heerlijkste pizza’s in je eigen buitenkeuken? La dolce vita bij jou thuis.

Showroom afspraak

We ontvangen je graag in onze showroom om je te inspireren met het mooiste wat er is: vuur! We zorgen voor voldoende tijd en houden van exclusieve aandacht. Via onderstaande button maak je gemakkelijk een afspraak. Graag tot ziens; de kachel brandt en de koffie staat klaar.

Neem contact op