Speksteenkachels - Ontdek de warmte van steen - Graveka Diessen

Speksteenkachels

Met een speksteenkachel haal je de stralen van de zon in huis. Een speksteenkachel is namelijk dé ‘knuffelkachel’ bij uitstek. Een speksteenkachel creëert een intieme sfeer, zorgt voor heerlijke warmte en is ook nog eens een aanwinst voor je interieur. Kies je voor een speksteenkachel dan ga je voor gebruiksgemak, design, rendement én duurzaamheid. Een speksteenkachel is daarnaast zeer kindvriendelijk: de warmte is zo mild dat het oppervlak van het speksteen niet te heet wordt om aan te raken. En heb je een stofallergie of luchtwegproblemen? Ook dan geniet je onbezorgd van de gezonde, accumulerende warmte die diep doordringt in je lichaam.

Het gevoel van een speksteenkachel

Wat maakt dat het gevoel van een speksteenkachel je doet denken aan de heerlijke stralen van de zon? Speksteen is een ‘wonder van de natuur’: de steen is bijzonder vuurbestendig en kan heel veel warmte opslaan. Een massieve speksteenkachel is een warmte accumulerende houtkachel, wat betekent dat je ze slechts een paar uur hoeft te stoken om vervolgens langdurig van de warmte te kunnen genieten. Ideaal als je het maximale uit hout wilt halen zonder er voortdurend naar om te hoeven kijken. Speksteen slaat de warmte op als een accu; tot wel 24 uur na het doven van het vuur kan een speksteenkachel nog comfortabele infrarood warmte uitstralen. Met een minimale hoeveelheid hout verwarm je daardoor de complete ruimte. Dubbel voordeel: je profiteert van minimaal houtverbruik en geniet van maximale sfeer en warmte.

Een speksteenkachel kopen

Ben je van plan om een speksteenkachel te kopen? We nodigen je uit in onze showroom om samen de voordelen en mogelijkheden van een speksteenkachel bij jou in huis op een rijtje te zetten. Staat deze knuffelkachel bij uitstek waarmee je het hele jaar door het zonnetje in huis haalt binnenkort bij jou in huis? Laat je inspireren en ervaar de ultieme stralingswarmte van speksteen in onze showroom.

Showroom afspraak

We ontvangen je graag in onze showroom om je te inspireren met het mooiste wat er is: vuur! We zorgen voor voldoende tijd en houden van exclusieve aandacht. Via onderstaande button maak je gemakkelijk een afspraak. Graag tot ziens; de kachel brandt en de koffie staat klaar.

Neem contact op