Maatwerk haarden - Graveka Diessen

Maatwerk haarden

Heb je bouw- of verbouwplannen? Wil je je interieur een sfeervolle boost geven maar hou je niet van een standaard plaatje? Een maatwerk haard geeft sfeer, warmte en kleur en past naadloos in je interieur. Aan de hand van jouw interieurideeën, stookwensen en afmetingen van de ruimte gaan we samen aan de slag.

Je proeft in onze showroom de sfeer die een kachel aan je interieur geeft en voelt de warmte die een haard uitstraalt. Kies je voor een robuuste kachel of die stijlvolle inbouwhaard? Jouw maatwerk haard staat centraal: vanaf het interieurontwerp, in onze werkplaats waar deze op maat wordt gemaakt tot aan de installatie bij jou op locatie.

Ontdek onze maatwerk haarden

Ontdek onze maatwerk haarden. Een losstaande kachel, een sfeervolle inbouwhaard, een (wand)meubel met haard of een cinewall; elk project is bij ons maatwerk. We inventariseren je wensen, stoken ter plaatse het vuurtje voor je op en schetsen een mooi haardontwerp.

Met de kachel of haard als uitgangspunt werken we stap voor stap toe naar jouw perfecte interieurplaatje. We hebben aandacht voor kleurgebruik en werken met de mooiste, duurzame materialen. Reken maar dat die sfeervolle maatwerk haard een lust is om naar te kijken en een genot om bij jout thuis bij plaats te nemen.

Maatwerk haard kopen

Ben je van plan om een maatwerk haard te kopen? Oriënteer je dan eerst op de uitgebreide mogelijkheden die er zijn, van type haard tot kleurgebruik en materiaalkeuze. Bij Graveka adviseren en inspireren we je graag zodat jouw perfecte interieurplaatje inclusief maatwerkhaard steeds meer vorm krijgt.

Wil je een uitgebreider interieuradvies? Laat het ons weten dan gaan we aan de slag met een moodboard en passend materiaaladvies. In onze ambachtelijke smederij wordt jouw haard tot in detail op maat gemaakt waarna deze vakkundig bij jou op locatie wordt geïnstalleerd

Showroom afspraak

We ontvangen je graag in onze showroom om je te inspireren met het mooiste wat er is: vuur! We zorgen voor voldoende tijd en houden van exclusieve aandacht. Via onderstaande button maak je gemakkelijk een afspraak. Graag tot ziens; de kachel brandt en de koffie staat klaar.

Neem contact op