Houtgestookte haarden - beleeft het 'echte vuur' - Graveka Diessen

Houtgestookte haarden

Liefhebbers van ‘echt vuur’ zweren bij de pure beleving van houtgestookte haarden. Het traditionele vlammenspel van een houthaard vormt namelijk een prachtig schouwspel. Maak daarom kennis met onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van houtgestookte haarden. Wij laten ze naadloos passen in jouw interieur. Combineer ze bijvoorbeeld treffend als onderdeel van een interieurproject. Want een houtgestookte haard kan een stijlvolle combinatie met een wandkast zijn. Dat hoeft natuurlijk niet. Ook losstaand kan een haard een sfeervolle eyecatcher zijn. Wij brengen je alleen graag op ideeën.

Maximaal stookplezier en absolute veiligheid

Houtgestookte haarden zijn een bekende vorm om hout te stoken. Open of dicht? Naast de klassieke openhaard zijn er ook ‘dichte’ exemplaren. Houtgestookte haarden zijn daardoor doorontwikkeld tot een rendement volle warmtebron. Vaak leveren ze ook een voordeel in de energiekosten op. Het aanbod in verschillende uitvoeringen en materiaalgebruik maken de keuze minder eenvoudig. Ga je voor sfeer en een boeiend schouwspel? Voor rendement? Of combineer je het beste van beide werelden?

Onze houtgestookte haarden

Wie meer wil dan enkel bijverwarming kiest een inbouw- of inzethaard. Deze biedt meer rendement. Onze collectie houtgestookte haarden is enorm. Ze verschillen van open haarden tot aan ‘dichte’ haarden, met en zonder glas. Maximaal stookplezier en absolute veiligheid? Open of dicht? Naast de traditionele open haard zijn er dus ook ‘dichte’ exemplaren.

Houtgestookte haarden zijn de laatste jaren doorontwikkeld tot rendement volle warmtebronnen. Ze zijn voorzien van een gesloten verbrandingssysteem. Daardoor zetten ze ongekend meer energie van het hout om in warmte. Met een energiekostenbesparing tot dankbaar gevolg. Dat scheelt dus in de portemonnee.

Het aanbod in verschillende uitvoeringen en materiaalgebruik is gigantisch. Dat maakt de keuze niet eenvoudig. Kies je voor sfeer en een boeiend schouwspel? Of voor rendement? Of combineer je beide werelden? Zoals bij liftdeurhaarden.

Houtgestookte haard kopen

Bovenstaand overzicht geeft slechts een impressie van de verschillende houtgestookte haarden die er zijn. Wij helpen graag bij het realiseren van hartverwarmende ideeën. Dat gaat het beste tijdens een eerste kennismaking. Warmte laat zich bij ons voelen. Daar loopt ons familiebedrijf warm voor. Ons gaat het om een eerlijk en goed advies. Want daar hebben onze klanten recht op. Vandaar dat wij via deze weg geen prijzen noemen. De aanschaf van een haard is namelijk situatieafhankelijk. Wij communiceren met onze klanten. Horen graag wat ze misschien zelf kunnen of willen doen. Zo stemmen we iedereen tevreden met warmte als resultaat.

Showroom afspraak

We ontvangen je graag in onze showroom om je te inspireren met het mooiste wat er is: vuur! We zorgen voor voldoende tijd en houden van exclusieve aandacht. Via onderstaande button maak je gemakkelijk een afspraak. Graag tot ziens; de kachel brandt en de koffie staat klaar.

Neem contact op