Houthaarden en houtkachels - het 'echte vuur' - Graveka Diessen

Houthaarden en houtkachels

Een houtgestookte haard of kachel brengt sfeer en warmte in ieder interieur. Kies je voor een houthaard of houtkachel dan kies je voor pure beleving. Een knisperend haardvuur is het mooiste wat er is. Er is veel mogelijk, van een robuuste losstaande houtkachel tot bijvoorbeeld een ingebouwde houthaard. Kies je voor een fronthaard, een hoekhaard of past een driezijdige haard perfect in jouw interieur? Bij Graveka inspireren we je graag. We informeren je uitgebreid over de voordelen van een houtgestookte haard of kachel en demonstreren je hoe je zo efficiënt, milieuvriendelijk en daarmee duurzaam mogelijk hout stookt. Ons streven is jou maximaal vuur te laten beleven.

Houtgestookte kachels

Het knisperende haardvuur van een robuuste, losstaande houtkachel. Voor liefhebbers van ‘echt vuur’ is er niks mooiers. Naast een sfeervolle beleving zijn houtkachels voordelig in gebruik. Houtkachels zijn er in verschillende maten en uitvoeringen en zijn zowel binnen als buiten, bijvoorbeeld onder de overkapping, een echte sfeermaker. Hoe je een houtkachel zo efficiënt mogelijk en duurzaam stookt daarover kunnen we je uitgebreid informeren. Ben je op zoek naar een houtkachel? In onze showroom vind je volop inspiratie.

Houtgestookte haarden?

Kies je voor een hout gestookte haard, dan ga je voor echte vuur beleving. Een houthaard is een echte sfeermaker en bij uitstek geschikt om je heerlijk aan op te warmen. Houthaarden zijn er in diverse uitvoeringen waardoor er altijd een passende variant is voor jouw interieur. Bijvoorbeeld een fronthaard of een hoekhaard. En met een driezijdige haard heb je zelfs aan alle kanten zicht op het knisperende haardvuur. Hoe je zo efficiënt mogelijk en duurzaam hout stookt? Daarover kunnen we je bij Graveka alles vertellen.

Showroom afspraak

We ontvangen je graag in onze showroom om je te inspireren met het mooiste wat er is: vuur! We zorgen voor voldoende tijd en houden van exclusieve aandacht. Via onderstaande button maak je gemakkelijk een afspraak. Graag tot ziens; de kachel brandt en de koffie staat klaar.

Neem contact op