Gashaarden en gaskachels - Graveka Diessen

Gashaarden en gaskachels

Een gashaard of gaskachel staat voor sfeer, warmte en gebruikersgemak. Met één druk op de knop geniet je van een waar vlammenspel en kun je gemakkelijk met de hoogte van de vlammen variëren. Zo regel je in een handomdraai een sfeervol vuur geschikt voor de betreffende ruimte en passend voor het moment. Er zijn volop mogelijkheden als je kiest voor een gashaard of kachel als warmtebron: ga je voor stijlvol of hou je van robuust? En plaats je een vrijstaande of vrij hangende gaskachel of past een mooie ingebouwde gashaard perfect in jouw interieur. Bij Graveka informeren en inspireren we je graag. Ons streven is jou maximaal vuur te laten beleven.

Gashaarden

Met een gashaard kies je voor sfeer, prachtig vuur én gemak. Met één druk op de knop brandt het vuur, zo geniet je vrijwel meteen van comfortabele warmte. Nog een voordeel van een gashaard is dat je gemakkelijk kunt variëren met de hoogte van het vlammenspel. Wil je de ruimte in korte tijd verwarmen dan kies je voor een hoger vuur en is sfeer belangrijker dan de effectieve warmte dan pas je de stand van de vlammen gemakkelijk aan. Over alle ins en outs van de gashaard, over gas als warmtebron en het type gashaard (open of gesloten) informeren we je graag.

Gaskachels

Met een gaskachel kies je voor sfeer, prachtig vuur én gemak. Met één druk op de knop brandt het vuur waardoor je vrijwel meteen van comfortabele warmte geniet. Een ander voordeel van een gaskachel is dat je gemakkelijk kunt variëren met de hoogte van het vlammenspel. Wil je de ruimte in korte tijd verwarmen dan kies je voor een hoog vuur. Is sfeer belangrijker dan de effectieve warmte dan pas je de stand van de vlammen gemakkelijk aan. Gaskachels zijn er in diverse uitvoeringen, voor verschillende ruimtes en voor ieder interieur, van stijlvol tot robuust, van authentiek tot modern. Over alle ins en outs van de gaskachel informeren we je graag.

Showroom afspraak

We ontvangen je graag in onze showroom om je te inspireren met het mooiste wat er is: vuur! We zorgen voor voldoende tijd en houden van exclusieve aandacht. Via onderstaande button maak je gemakkelijk een afspraak. Graag tot ziens; de kachel brandt en de koffie staat klaar.

Neem contact op