Elektrische haarden en kachels - Graveka Diessen

Elektrische haarden en kachels

Een haard die in elke ruimte te plaatsen is en laagdrempelig qua installatie. Met een elektrische haard en kachel kies je voor sfeer, warmte, comfort én gemak. Het voordeel van een elektrische kachel of elektrische haard is namelijk dat je volledig onafhankelijk bent van een rookkanaal en gasaansluiting. Dat betekent dat een dergelijke haard of kachel in nagenoeg iedere ruimte te installeren is. Naast de laagdrempelige installatie is nog een voordeel het gebruikersgemak. Met slechts één druk op de knop zet je de elektrische haard of kachel aan, creëer je sfeer in de ruimte en geniet je van comfortabele warmte. Zo kun je onder andere ‘spelen’ met de vlamhoogte, gloedbed en lichtkleur. Doordat een elektrische kachel of haard doorgaans weinig ruimte inneemt is deze ook ideaal in kleinere ruimtes; van woonkamer tot keuken en zelfs in de slaapkamer.

Elektrische haarden

Als je houdt van gebruikersgemak en dat wilt combineren met een sfeervol uiterlijk en aangename warmte is een elektrische haard het overwegen waard. De mogelijkheden qua uiterlijk en maatvoering zijn zeer divers. Daarnaast is de elektrische haard laagdrempelig in gebruik. Vanuit je luie stoel regel je de vlamhoogte en de lichtkleur. Wist je dat elektrisch vuur tegenwoordig nauwelijks van ‘echt’ vuur te onderscheiden is? Een elektrische haard is praktisch en absoluut een eyecatcher in je interieur, indoor en outdoor. Een elektrische haard is te plaatsen als fronthaard maar ook verkrijgbaar als 2-zijdige of 3-zijdige haard, hiermee heb je vanaf alle zijden zicht op een heerlijk vlammenspel.

Elektrische kachels

Als je houdt van gebruikersgemak en dat wilt combineren met een sfeervol uiterlijk en aangename warmte dan is een elektrische kachel het overwegen waard. De mogelijkheden qua uiterlijk en maatvoering zijn zeer divers. Daarnaast is de elektrische kachel zeer laagdrempelig in gebruik. Vanuit je luie stoel regel je de vlamhoogte en de lichtkleur. Elektrisch vuur is tegenwoordig steeds moeilijker van ‘echt’ vuur te onderscheiden. Een elektrische kachel is praktisch en absoluut een eyecatcher in je interieur; indoor en outdoor.

Showroom afspraak

We ontvangen je graag in onze showroom om je te inspireren met het mooiste wat er is: vuur! We zorgen voor voldoende tijd en houden van exclusieve aandacht. Via onderstaande button maak je gemakkelijk een afspraak. Graag tot ziens; de kachel brandt en de koffie staat klaar.

Neem contact op