Cinewall - Graveka Diessen

Cinewall

Een cinewall is een wandmeubel met haard en TV ineen. Een exclusieve plek in huis waar sfeer en ontspanning samenkomen. Een plek waar je bij neerstrijkt en die je laat ontspannen. Waar je TV kijkt en waar je tegelijkertijd elkaar rondom de haard ontmoet. Combineer het kijken naar je favoriete serie met het aanschouwen van een prachtig vlammenspel. Of focus je vandaag liever op het sfeervolle vuur onder het genot van een subtiel muziekje? De ontwerpmogelijkheden bij een cinewall zijn divers en er is altijd sprake van maatwerk.

Cinewall laten maken

Je wilt een Cinewall, een TV wand met haard, laten maken maar je houdt niet van een ‘standaard’ plaatje? Je kiest liever voor een unieke look en laat je graag adviseren over materiaal- en kleurgebruik? Bij Graveka ontwerpen we samen met jou een exclusieve cinewall die jouw interieur een meer dan sfeervolle boost geeft. Is een vrijstaand model het meest geschikt voor de woonruimte of past een zwevende of zelfs wandvullende combinatie perfect bij jouw wensen en je interieur? Een elektrische haard in de cinewall of toch een bio-ethanol haard? Hou je van de warmte van het materiaalgebruik van hout of is een strakke betonlook meer jouw stijl?

Met de haard als uitgangspunt tekenen we samen alle mogelijkheden voor je uit. Van de positionering van de elektrische haard en de TV tot aan de uitvoering: een strakke wand, nisjes en extra opbergruimte, de mogelijkheden zijn divers.

Eyecatcher in iedere ruimte

Een TV wand met haard, de cinewall, is de ultieme eyecatcher in iedere ruimte. Met de cinewall breng je sfeer én warmte in de ruimte. Een mooi vlammenspel naast een flatcreen televisie zorgt voor een elegante en stijlvolle blikvanger. Of je nou gaat voor een minimalistische uitvoering of kiest voor meer uitgesproken kleuren en materialen, met een cinewall haal je gegarandeerd een warme eyecatcher in huis!

Showroom afspraak

We ontvangen je graag in onze showroom om je te inspireren met het mooiste wat er is: vuur! We zorgen voor voldoende tijd en houden van exclusieve aandacht. Via onderstaande button maak je gemakkelijk een afspraak. Graag tot ziens; de kachel brandt en de koffie staat klaar.

Neem contact op