Bio-ethanol haarden kopen? - Graveka Diessen

Bio-ethanol haarden

Wil je graag een haard in huis, in een zakelijke ruimte of buiten maar beschik je niet over een rookkanaal of een gasaansluiting? Kies je voor een haard waarbij gemak en comfort bovenaan staat? Dan is een bio-ethanol de perfecte haard voor jou. Een bio-ethanol haard is namelijk gemakkelijk te plaatsen en geschikt voor nagenoeg iedere binnen- en buitenruimte omdat hiervoor geen rookkanaal of gasaansluiting nodig is. Met een bio-ethanol haard geniet je met geringe inspanning van een prachtig vlammenspel, sfeer en warmte.

Voordelen van bio-ethanol haarden

Een bio-ethanol haard heeft geen rookkanaal of vaste gasaansluiting nodig dus je kunt deze haard in elke gewenste ruimte plaatsen, zowel indoor als outdoor. De vlammen uit een bio-ethanol haard zijn gebruiksvriendelijk. Ze stoten geen schadelijke stoffen uit en zijn geurloos. Een bio-ethanol haard is rookloos, roetloos en geurloos. De hoogte en de intensiteit van de vlammen bepaal je zelf via een app op je mobiel, met één druk op de afstandsbediening of via de bediening op het frame van de haard. Onze bio-ethanol haarden zijn voorzien van meerdere veiligheidssensoren zoals een temperatuursensor en een kinderslot. De mogelijkheden van een bio-ethanol haard zijn divers. Van een vuurlijn in een grote, zakelijke ruimte tot het creëren van extra sfeer in de woonkamer of zelfs in de slaapkamer. En denk ook eens aan een buitenruimte: een bio-ethanol haard is ook zeer geschikt voor de serre of op je terras. Kortom, door de combinatie van een moderne uitstraling met de milieuvriendelijke technologie is een bio-ethanol haard een breed inzetbare en populaire warmtebron.

De brandstof

De brandstof bio-ethanol maakt dit type haard erg duurzaam. Een bio-haard brandt op ecologische plantaardige alcohol: een biologische, schone en veilige vloeistof. De vlammen uit een bio-ethanol haard zijn gebruiksvriendelijk en stoten geen schadelijke stoffen uit. Een bio-haard is rookloos, roetloos en geurloos. De bio-ethanol haard heeft naast brandstof enkel zuurstof nodig. De haard is eenvoudig bij te vullen. Het brandstofverbruik is afhankelijk van de temperatuur van de bio-ethanol haard en daarmee dus gemakkelijk zelf te reguleren.

Showroom afspraak

We ontvangen je graag in onze showroom om je te inspireren met het mooiste wat er is: vuur! We zorgen voor voldoende tijd en houden van exclusieve aandacht. Via onderstaande button maak je gemakkelijk een afspraak. Graag tot ziens; de kachel brandt en de koffie staat klaar.

Neem contact op