Haarden en kachels van Graveka Diessen

Haarden en kachels voor binnen

Waarom een kachel of haard binnen? Met een kachel of haard haal je letterlijk warmte in huis. Samen genieten in de woonkamer, rond de kachel in de keuken of van een subtiele haard in de slaapkamer. ‘Eigen haard is goud waard.’ Kies je voor een authentieke houtkachel, een sfeervolle gashaard, een robuuste pelletkachel, een knusse speksteenkachel of een moderne elektrische haard? Neem ter inspiratie alvast eens een kijkje op onze website. Wil je persoonlijk advies en de stralingswarmte van verschillende kachels en haarden ervaren? Maak dan een afspraak in onze showroom; onder het genot van een kopje koffie binnen bij onze haarden ontstaan de mooiste interieur ideeën.

Waarom een kachel of haard binnen?

Met een kachel of haard haal je letterlijk warmte in huis. Samen genieten in de woonkamer, rond de kachel in de keuken of van een subtiele haard in de slaapkamer. ‘Eigen haard is goud waard.’ Kies je voor een authentieke houtkachel, een sfeervolle gashaard, een robuuste pelletkachel, een knusse speksteenkachel of een moderne elektrische haard? Neem ter inspiratie alvast eens een kijkje op onze website. Wil je persoonlijk advies en de stralingswarmte van verschillende kachels en haarden ervaren? Maak dan een afspraak in onze showroom; onder het genot van een kopje koffie binnen bij onze haarden ontstaan de mooiste interieur ideeën.

Showroom afspraak

We ontvangen je graag in onze showroom om je te inspireren met het mooiste wat er is: vuur! We zorgen voor voldoende tijd en houden van exclusieve aandacht. Via onderstaande button maak je gemakkelijk een afspraak. Graag tot ziens; de kachel brandt en de koffie staat klaar.

Neem contact op