Accessoires voor haard of kachel - Graveka Diessen

Accessoires voor haard of kachel

We hebben een ruim assortiment accessoires op het gebied van haarden en kachels: van poken, tangen en vegers tot een uitgebreide keuze aan opbergmogelijkheden voor hout. Bijvoorbeeld functionele houtmanden die we ook op maat kunnen maken en stijlvolle houtbakken. Tevens kunnen we je helpen met diverse schoorsteenveegmaterialen, zoals kunststof of stalen borstels en flexibele veegstokken. Essentiële onderdelen zoals een koord of glas voor in een deur, hittebestendige lak en aanmaakblokjes zijn eveneens bij ons verkrijgbaar.

Woonaccessoires

Een haard of kachel is naast een warmtebron ook een aanwinst voor je interieur. Net zoals die mooie schouw, een op maat gemaakte houtbak, een stalen wijnrek of een kleurrijke vaas. Diverse woonaccessoires worden in onze werkplaats op maat gemaakt. In onze showroom laten we je de mogelijkheden zien en vind je een uitgebreid aanbod woonaccessoires. Perfect passend bij die (nieuwe) kachel of haard.

Een nieuwe item in je interieur kan nét het verschil maken. Van een modern zitje voor bij de haard of een stijlvolle vaas op dat nieuwe tafeltje. We nodigen je uit in onze showroom voor een portie interieurinspiratie. En wil je het grootser aanpakken? Ook voor een uitgebreid interieuradvies ben je bij Graveka aan het juiste adres.